Мой любимый город Яготин
Меню сайта
Наш опрос
Нравится ли Вам город Яготин?
Всего ответов: 57
Главная » Архив материалов
В Яготинському районі на один кінотеатр, який під загрозою закриття, припадає 42 підприємства ресторанного господарства

«Гаряча» тема, яка того дня прозвучала по радіо, мимоволі привернула мою увагу. А називалася вона «Україна — зона культурного лиха». Відразу ж подумалося, що в деякій мірі це стосується і Яготина.

Зупинюсь на проблемі з кінотеатром під всеосяжною назвою «Україна». Скільки-то було радості, коли ця ошатна, особливо на той час, будівля прикрасила центр Яготина! Хіба хто міг уявити, що колись вона стане для когось ніби більмо на оці? З появою телебачення все змінилося. Кіно вийшло з моди? Цю думку категорично заперечує директор кіномережі Надія Мосьпан. Тільки завдяки її вболіванню за дорогу серцю справу (працює у цій галузі близько 40 років) кінотеатр ще не продали чи не «приватизували». Важко уявити, скільки високих порогів оббила жінка, добиваючись підтримки, допомоги, аби це ледь тліюче культурне вогнище не згасло для яготинців назавжди, аби вони мог ... Читать дальше »
Просмотров: 772 | Добавил: yagotin1bbs | Дата: 22.02.2008 | Комментарии (0)

Вигода мізерна, зате шкода…

Мабуть, особливо заповзятливим крадіям постійно не дає спокою, до болю свердлить мозок одна й та ж пекельна думка: «Де б і що можна ще поцупити?» Останні роки надто вже проявляють злодійське завзяття металошукачі. Нерідко такий-от «мисливець» здобуде, як кажуть, на комариний ніс, а шкоди завдасть чималої. Приблизно так сталося у с. Черняхівка. Хтось додумався поживитися в кіноапаратній будинку культури. Виламавши двері, злодій забрав з двох трансформаторів «ВУК-120» мідну обмотку.

А ще комусь знадобився алюмінієвий дріт, 240 м якого демонтовано однієї грудневої ночі з електроопор у місті Яготині.

На жаль, більшості нечистих на руку і совість вдається залишитися непоміченими. Невідомо хто з підвального приміщення корпорації «Рошен» викрав 10 пачок керамічної облицювальної плитки.

Якщо красти — то машину

Раніше в основному викрадали авто у великих містах, у селах же було щодо цього безпечніше. Тепер злодії добралися ... Читать дальше »
Просмотров: 929 | Добавил: yagotin1bbs | Дата: 22.02.2008 | Комментарии (0)

Надзвичайна ситуація, на жаль, може виникнути там, де й не чекаєш. Так сталося і в Яготинському районі. Щоправда, з’явилася небезпека, під загрозою якої люди об’єднали зусилля і не дали їй вийти з-під контролю.

У с. Кулябівка не витрачені на обприскування садів засоби захисту рослин свого часу лежали в купах під дахом складу. Якщо офіційно, то ця суміш за класифікацією називалася «Заборонені та невідомі хімічні засоби захисту рослин». Три роки тому було вжито запобіжних заходів. Ці 2,7 тонни отрутохімікатів разом із землею (що під ними), а це вже близько 7 тонн, заховали в металеві цистерни. Про них, мабуть, ніхто б і не згадав, якби неочікувана подія. В поле зору якогось запопадливого мисливця-металошукача потрапили цистерни. А 28 листопада їх вкрали, хоча таку складну операцію зробити було зовсім непросто. Щоб дві цистерни вагою по 3 тонни розрізати, повантажити і перевезти невідомо куди, знадобилися, звичайно, і зварювальний апарат, і кран, і великий транспортний засіб. Усе ... Читать дальше »
Просмотров: 861 | Добавил: yagotin1bbs | Дата: 22.02.2008 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 15 16 »
Форма входа
Календарь новостей
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтов - uCoz