Мой любимый город Яготин
Меню сайта
Наш опрос
Шуточный опрос. Как бы вы переименовали наш город Яготин
Всего ответов: 42
Главная » 2008 » Февраль » 22 » Кримінальна хроніка
Кримінальна хроніка
16:48
Вигода мізерна, зате шкода…

Мабуть, особливо заповзятливим крадіям постійно не дає спокою, до болю свердлить мозок одна й та ж пекельна думка: «Де б і що можна ще поцупити?» Останні роки надто вже проявляють злодійське завзяття металошукачі. Нерідко такий-от «мисливець» здобуде, як кажуть, на комариний ніс, а шкоди завдасть чималої. Приблизно так сталося у с. Черняхівка. Хтось додумався поживитися в кіноапаратній будинку культури. Виламавши двері, злодій забрав з двох трансформаторів «ВУК-120» мідну обмотку.

А ще комусь знадобився алюмінієвий дріт, 240 м якого демонтовано однієї грудневої ночі з електроопор у місті Яготині.

На жаль, більшості нечистих на руку і совість вдається залишитися непоміченими. Невідомо хто з підвального приміщення корпорації «Рошен» викрав 10 пачок керамічної облицювальної плитки.

Якщо красти — то машину

Раніше в основному викрадали авто у великих містах, у селах же було щодо цього безпечніше. Тепер злодії добралися і до периферії, до того ж, діють зухвало.

Автомобіль ВАЗ-2101 20-річного жителя Яготина стояв на подвір’ї. Мабуть, господар і не подумав, що злодій насмілиться о 18.00 «осідлати» чужого «коня». А той-таки ризикнув і тепер, певно, п’є шампанське.

А 27-річний житель с. Воронівщина пізнього вечора залишив авто «Москвич-Комбі» відкритим біля сауни с. Двірківщина, а сам зайшов у приміщення. Коли повернувся, тільки розвів руками — машина зникла.

І гостей треба боятися…

Близько 20-ої години в хату до 44-річної жительки Яготина прийшов гість. Його запросив співмешканець жінки. Посиділи за столом, пригостилися, ніби як порядні люди. А коли обоє пішли, господарка побачила, що зникли два мобільних телефони «Нокіа-1600» і «LG».

Дорога, немов поле битви

Майже о першій годині ночі 26-річий житель м. Миргород на автомобілі ГАЗ-2705-13 ЗНІ їхав у напрямку Харкова. Поблизу с. Воронівщина перетнув розподільний газон і вискочив на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомашиною ВАЗ-21099, за кермом якої був 33-річний громадянин Д. У результаті ДТП останній помер на місці, а миргородець, отримавши тілесні ушкодження, потрапив до Яготинської лікарні.

А ця трагедія сталася близько півночі на сільській дорозі. 26-річний яготинець їхав у с. Божки на автомобілі «Опель-Кадет». Не впоравшись із керуванням, водій виїхав на праве узбіччя і врізався в дерево. Від отриманих травм він загинув на місці пригоди.

Небезпечні не тільки машини, а й, так би мовити, дрібний транспорт. Біля м’ясного ринку в Яготині чоловіка, який перебігав дорогу, збив невідомий на моторолері і хутко зник.

За матеріалами Яготинського РВ ГУ МВС України в Київській області

borvisti.com.ua
Просмотров: 924 | Добавил: yagotin1bbs | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Февраль 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтов - uCoz