Мой любимый город Яготин
Меню сайта
Наш опрос
Как вы относитесь к интернет магазинам?
Всего ответов: 11
Главная » 2008 » Март » 20 » Що твориться з нашою «Яготинтепломережею»?
Що твориться з нашою «Яготинтепломережею»?
13:10
У Броварах, де знаходиться вища організація комунального підприємства «Яготинтепломережа», не продовжили контракту з його начальником В.Василенком. А на сесії обласної ради, яка відбулася у кінці січня, його було звільнено з роботи. Виконувати обов’язки начальника доручили головному інженеру О. Безверхому.
Така заміна викликала подив і багато запитань. Чому, скажімо, контракт уклали лише на 5 місяців, чому не подумали про те, що досить небезпечна «перетурбація» станеться майже посеред опалювального сезону, чому, врешті, В.В.Василенка не запросили на засідання обласної комісії, де вирішувалася його доля? Рубонули, як кажуть, з плеча. Потрапив же начальник в опалу через одну причину — підприємство закінчило рік зі збитками в 609 тис. грн. А що стоїть за цією сумою — нікого не цікавило. Просто було невчасно оплачено виконані роботи.
Керівники міської ради знали, що у В.В. Василенка 31 січня закінчується термін контракту. Отже, завчасно підготували листа голові обласної ради В.Майбоженку з проханням продовжити контракт. Однак так і не відправили, бо голова районної ради П. Ковбота не поставив свого підпису, мовляв, є багато нарікань на роботу цього підприємства. Відмовився він також скликати з приводу цього і сесію ради, коли депутати й колектив звернулися до нього. Натомість мусили провести два зібрання. На третє, що проходило безпосередньо в приміщенні тепломережі, за телеграмою колективу приїхав із Броварів представник вищої організації І. Штефан. Тоді зупинилися на компромісному рішенні — до завершення опалювального сезону О.І.Безверхий виконуватиме обов'язки начальника, а В. В. Василенко працюватиме головним інженером. У квітні ж нібито проводитиметься конкурс на заміщення посади начальника.
Прийнявши підприємство, В.В. Василенку вдалося його відродити. В результаті близько десяти років мешканці багатоповерхівок та й інші споживачі розкошували в теплі. Метаморфоза, що сталася, вже дається взнаки. Тепло почали видавати дуже скупо. Навіть при плюсовій температурі надворі у квартирах не нагрієшся. Оплата ж залишилася та сама. Виходить, енергоресурси економляться за рахунок дискомфорту споживачів.
Серед яготинців ходять чутки, що все це робиться задля приватизації тепломережі. А господар, як відомо, ні з ким не буде радитися щодо розміру тарифів і якості послуг. Щоб уникнути подібного, депутати Яготинської районної ради, керівники міської та колектив тепловиків вирішили клопотатися про передачу підприємства у комунальну власність міста. Та, виявляється, зробити це ой як не просто.

http://borvisti.com.ua/
Просмотров: 774 | Добавил: yagotin1bbs | Рейтинг: 4.0/1 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Март 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтов - uCoz