Мой любимый город Яготин
Меню сайта
Наш опрос
Как вы относитесь к интернет магазинам?
Всего ответов: 11
Главная » 2008 » Февраль » 29 » Хіба можна все передбачити?
Хіба можна все передбачити?
12:27

24-річний житель Житомирської області назавжди запам’ятає пригоду, що трапилася з ним на автомагістралі Київ — Харків 6 лютого о 4.00. Не очікуючи біди, він натиснув на гальма свого авто, з’їхав на узбіччя і, мабуть, стомлений далекою дорогою, вирішив відпочити. Йому це, на жаль, не вдалося. Більше того, поплатився за необачність. Раптом як з-під землі з’явився чоловік і вдарив водія ножем у живіт. А потім забрав мобільний телефон і значну суму грошей.
Раніше у нічну пору та ще й у незнайомих місцях нерідко люди побоювалися вовків, а тепер, виявляється, найстрашніше зустріти собі подібного…
Зберігав у своєму гаражі обріз…
Усі добре знають, що тримати вдома незареєстровану зброю — це злочин. Однак дехто ігнорує закон. Так, 10 лютого працівники міліції під час оперативно-профілактичного відпрацювання в Яготині виявили такого непокірного громадянина. 52-річний чоловік зберігав у гаражі незареєстровану мисливську гладкоствольну рушницю. Знахідку вилучено. Порушено кримінальну справу, ведеться слідство.
Добралися і до тракторів…
Не секрет, що нині розвелося чимало злодіїв. Вони талановито урізноманітнюють свій «промисел» і цуплять не тільки те, що погано лежить… Вміють долати на шляху до мети будь-які перешкоди, іноді навіть не чекаючи ночі. Так вчинив невідомий, навідавшись до магазину «Мрія». Розібрав металопластикову покрівлю і близько 8.00 заліз у приміщення та забрав гроші, що знаходилися у тумбочці прилавку.
Проводяться заходи із затримання осіб, причетних до крадіжки.
Інший злодій не видирався на дах, а просто вибив двері у приміщенні Яготинського підрозділу ЗАТ «Київ-обленерго» і виніс комп’ютерну техніку. Таким чином підприємству завдано збитків більше ніж на 10 тисяч гривень. За цим фактом порушено кримінальну справу, ведеться слідство.
Незабаром весна, треба буде сіяти, а тим, хто думає лише про себе, про свої ниці інтереси, байдуже. Такі навіть шкодять. На гаражі тракторної бригади ВАТ «Яготинське» близько 9.00 невідомі зламали замки і вкрали навісні агрегати до тракторів.


За матеріалами Яготинського
РВ ГУ МВС України в Київській області, http://borvisti.com.ua

 та http://yagotin.1bbs.info/viewtopic.php?f=2&t=1009&p=6239#p6239

Просмотров: 905 | Добавил: yagotin1bbs | Рейтинг: 4.0/1 |
Всего комментариев: 4
4 Деловой Здание Недвижимости  
0
Некоторый задаются вопросом о часть, как же все-таки из общей массы агентов, выбрать того, который качественно выполнит свою работу.
Alias, к примеру, вам нужен адвокат. Как так же, вы ищете сиречь конкретное псевдоним, тож того, чьими услугами уже воспользовались ваши знакомые тож родственники. Начинать тут еще и по кошельку подбирать приходится.
Беспричинно и в случае с риэлтором. Заранее неспециалисту понять насколько деятель может качественно выполнить свою работу не представляется возможным. Лопать человек, которые предварительно обращением к риэлтору месяцами сидят на профессиональных форумах, общаются, вникают в суть. Лупить те, которые обращаются к проверенным агентам. Второе, все-таки проще.
В нашем, подобно и в любом другом деле, где важен не столько брэнд компании, сколь опыт сотрудника, отбирать дозволено как сообразно рекомендациям. Причем рекомендации должны скрываться не от астрактных персонажей многочисленных форумов, а от тех людей, кого вы знаете, чьему мнению доверяете. Это, несомненно, не даст стопроцентной гарантии, но несколько сократит риски ошибочного выбора.
DDN.kz - Деловой Дом Недвижимости - предлагает http://ddn.kz - услуги по покупке недвижимости. 1je7tgf
+7 7172 57-96-96, +7 701 769-96-96
Компания поможет http://ddn.kz - сдать квартиру по выгодным ценам.

3 Деловой Дом Недвижимости  
0
Уважаемые юзеры, http://ddn.kz/ - DDN.kz - http://ddn.kz/ - агентство недвижимости в Астане нового поколения! Сайт достаточно популярен по запросам: http://ddn.kz/ - куплю квартиру, http://ddn.kz/ - аренда квартир в Астане. На сайте Вы всегда можете найти последние актуальные предложения по продаже, аренде и покупке недвижимости. Например: http://ddn.kz/ - куплю квартиру - это ключевое слово для поиска в сети Интернет и введя его, Вы сможете увидеть сайт на первых позициях google, yandex, mail.ru и других популярных поисковых систем. 6hez4sd Будем рады видеть Вас у себя на сайте.

2 spraggins  
0
8P

1 Sega  
0
Да воры и в Африке воры - тюрьма по им плачет

Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Февраль 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтов - uCoz